Sluiten

Bloemkoolsoep met pesto en olijven

  1. Bloemkoolsoep met pesto en olijven

400 g bloemkool

verse basilicum

1 à 2 el (basilicum)pesto

6 olijven

1/2 dl slagroom

vers gemalen peper

3/4 liter water

  1. Bloemkool in roosjes en de steel in stukjes snijden en in ongeveer 10 min gaar koken in het water. 
  2. Olijven in dunne ringetjes snijden. Basilicumblaadjes in stukjes scheuren.
  3.  Bloemkool pureren.
  4.  Neem een beetje soep apart in een kom en meng dit goed met de slagroom.
  5.  Schenk dit mengsel al roerende in de soep. 
  6. Soep op smaak brengen met pesto, peper en evt zeezout. 
  7. Soep garneren met basilicum en olijven.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen