Sluiten

Stamppotje met paprika en rucola

  1. Stamppotje met paprika en rucola

1 zakjes biologische aardappelen (500 gram) 

1 rode paprika’s 

2 ui

3 eetlepels olijfolie 

40 gram rucola

  1. Bereid de aardappelen volgens de aanwijzingen op de verpakking. 
  2. Snijd de paprika’s in repen. 
  3. Pel de uien en snijd ze in partjes. 
  4. Verwarm de olijfolie in een pan. 
  5. Schep de paprika en ui erdoor en bak ze 2-3 minuten.
  6.  Voeg 75 ml water toe en wat zout en versgemalen peper en smoor de groente afgedekt in 8-10 minuten zachtjes gaar. 
  7. Doe de aardappelen over in een warme schaal en stamp ze grof. 
  8. Schep de paprika met ui en de rucola erdoor. Bestrooi eventueel met pijnboompitjes of wat nootjes.
  9.  Breng het stamp potje op smaak met zout en versgemalen peper. 
  10. Lekker bij braadworstjes uit de grillpan of een vegetarische vleesvervanger.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen