Sluiten

Spitskool met feta, zonnebloempitjes en koriander

  1. Spitskool met feta, zonnebloempitjes en koriander

1/2 spitskool

150 g feta of feto (vegan)

50 g zonnebloempitjes

1/2 bosje verse koriander of peterselie

klein scheutje ketjap manis

olijfolie


  1. Spitskool in smalle reepjes snijden en in ongeveer 10 min gaar stoven in olie en een klein scheutje water. 
  2. Zonnebloempitjes roosteren in een droge koekenpan.
  3.  Koriander fijn hakken. 
  4. Feta of feto in kleine blokjes snijden en samen met de koriander door de spitskool roeren. 
  5. Zonnebloempitjes afblussen met ketjap en over de groente strooien. 
  6. Lekker met rijst of een ander graan en een wortelsalade.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen