Sluiten

Citroenpasta met broccoli

  1. Citroenpasta met broccoli

400 g broccoli

175 g (boekweit) spaghetti

1 à 2 citroenen

50 g parmezaanse kaas

1 dl crème fraîche

vers gemalen peper


  1. Kaas en citroen raspen op een fijne rasp.
  2.  Citroenen persen.
  3.  Broccoli in roosjes en de stronk schillen en in kleine stukjes snijden. Broccoli in 5 à 10 min beetgaar stoven of stomen boven de spaghetti. 
  4. Kaas, crème fraîche, peper en citroenrasp door de pasta roeren. Naar smaak citroensap toevoegen. Citroensap dat over blijft kunt u gebruiken voor het toetje. 
  5. Vanillevla wordt heerlijk fris met citroensap. Meng het sap met appelsap voor een fruitig aperitief.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen