Sluiten

Sla met honingdressing en toast met citroenboter

  1. Sla met honingdressing en toast met citroenboter

Exclusief voorafje

1/2 krop sla

1 el honing

2 tl mosterd

1 citroen

75 à 100 g zachte boter

zeezout naar smaak

verse bieslook

toast


  1. Bladeren van de sla los trekken, wassen en uit laten lekken. 
  2. Citroen raspen op een fijne rasp. Rasp alleen het gele schilletje, het witte velletje eronder is erg bitter. 
  3. Bieslook fijn knippen en mengen met citroenrasp, zout en boter. 
  4. Citroen persen. Sap mengen met honing en mosterd. 
  5. Slabladeren op bordjes verdelen. 
  6. Honingdressing erover schenken en serveren met toast en citroenboter.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen