Sluiten

Champignons pronkend op spaghetti

Pastagerecht met venkel en champignons en vegan room.

  1. spaghetti met vegan room en champignons

200 g champignons

200 g knolvenkel

1 teen knoflook

1/2 bosje verse peterselie

3 gedroogde tomaatjes

vers gemalen peper

zeezout naar smaak

125 ml haver of sojacuisine

flink wat roomboter 

olijfolie


Knoflook pellen. Tomaatjes fijn snijden. Peterselie fijn hakken. Pasta koken zoals op de verpakking staat beschreven. Venkel in ringen snijden en gaar stomen(dan kan bijvoorbeeld boven de spaghetti) of koken. Champignons schoon wrijven met een keukenpapiertje, in dunne plakjes snijden en op een middelhoog vuur bruin bakken in roomboter. Tomaatjes, haver cuisine, zout en peper aan de champignons toevoegen. Knoflook erboven uitpersen. Even goed doorwarmen. Peterselie erdoor roeren. Spaghetti over de borden verdelen. Champignonsaus over de spaghetti scheppen. Venkel op de saus scheppen.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen