Sluiten

Zilverstelen met kiemen

  1. Zilverstelen met kiemen

1 struik zilverstelen

1 ui

1/2 bakje (brassica)kiemen

50 g ham 

1 el crème fraîche

vers gemalen koriander en/of peper

olijfolie

Ui pellen en het wortelkantje wegsnijden. Ui op het kontje neerzetten en halveren. Beide helften van de ui plat neerleggen en met de lijnen van de ui mee, in 4 partjes snijden. Ui fruiten in olie. Zilverstelen wassen, in smalle reepjes snijden en met een klein scheutje water aan de ui toevoegen. In 5 à 10 min gaar stoven. Ham in kleine blokjes snijden. Ham, koriander en crème fraîche toevoegen en roeren. Serveren met plukjes kiemen. Lekker met pasta of rijst.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen