Sluiten

Zilverstelen met kiemen

  1. Zilverstelen met kiemen

1 struik zilverstelen

1 ui

1/2 bakje (brassica)kiemen

50 g ham 

1 el crème fraîche

vers gemalen koriander en/of peper

olijfolie

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Ui pellen en het wortelkantje wegsnijden. Ui op het kontje neerzetten en halveren. Beide helften van de ui plat neerleggen en met de lijnen van de ui mee, in 4 partjes snijden. Ui fruiten in olie. Zilverstelen wassen, in smalle reepjes snijden en met een klein scheutje water aan de ui toevoegen. In 5 à 10 min gaar stoven. Ham in kleine blokjes snijden. Ham, koriander en crème fraîche toevoegen en roeren. Serveren met plukjes kiemen. Lekker met pasta of rijst.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen