Meest gezochte producten
Weleda
Brood
Yoghurt
Kaas
Melk
tomaten
olijfolie
Rijst
thee
kefir
Sluiten

Loaded nachos

Maaltijdnachos bijvoorbeeld voor een zomerse avond op je terras met een koud blond biertje erbij !

  1. Loaded nachos

Ingrediënten

150-200 g tortillachips

150 g sperziebonen, peultjes of sugarsnaps

1 pot (370 ml) zwarte bonen, afgespoeld en uitgelekt

1 pot (370 ml) rode nierbonen, afgespoeld en uitgelekt

100 g zwarte olijven, zonder pit in plakjes

1 rode paprika, zaadjes eruit en in reepjes

1 potje (200 ml) mais, afgespoeld en uitgelekt

50 g cashewnoten

8 cherry tomaatjes, gehalveerd

2 baby avocado's , in stukjes of schijfjes

1 rode ui, in stukjes

2 tl gemalen komijn

2 tl oregano
5 takjes korianderblad 

150 g geraspte kaas


Om te garneren:
snuf chilipoeder

nog wat korianderblaadjes

zure room

eventueel guacamole of een tomatensalsa (Amaizin)

partjes citroen of limoen

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Bereiding

  1. Verwarm de oven op 180ºC. Leeg driekwart van een zak nacho chips in een ovenschaal. Houd de rest van de chips achter om later bovenop te verkruimelen. 
  2. Meng de rest van de ingrediënten door elkaar, maar houd van alles nog een paar lepels achter om bovenop te strooien, dat staat mooier. 
  3. Leg het bonenmengsel op de nachos en bestrooi met de helft van de kaas. 
  4. Verkruimel wat chips en leg met de rest van het mengsel bovenop.
  5. Strooi de rest van de kaas erover.
  6. Zet ongeveer een half uurtje in de oven, totdat de kaas lekker gesmolten is. 
  7. Bestuif met een pietsie chilipoeder en strooi er nog wat korianderblaadjes over. 
  8. Eet het met een lepel zure room en guacamole, een salsadip met tomaat en partjes citroen of limoen.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen