Sluiten

Loaded nachos

Maaltijdnachos bijvoorbeeld voor op je terras met een koud blond biertje erbij !

  1. Loaded nachos

1 zak nacho corn chips (Amaizin)

150 g sperziebonen, peultjes of sugarsnaps

1 blikje zwarte bonen, afgespoeld en uitgelekt

1 potje rode nierbonen, afgespoeld en uitgelekt

100 g zwarte olijven, zonder pit in plakjes

1 oranje of rode paprika, zaadjes eruit en in reepjes

1 potje mais, afgespoeld en uitgelekt

100 g cashewnoten

8 cherry tomaatjes, gehalveerd

2 baby avocado's , in stukjes of schijfjes

1 rode ui, in stukjes

1 tl gemalen komijn

1 tl oregano
5 takjes korianderblad 


Om te garneren:
snuf chilipoeder

nog wat korianderblaadjes

zure room

eventueel guacamole of een tomatensalsa (Amaizin)

partjes citroen of limoen

Verwarm de oven op 180ºC. Leeg de zak nacho chips in een ovenschaal. Houd wat van de chips achter om later aan de rand van de schaal te steken of bovenop te verkruimelen. Meng de rest van de ingrediënten door elkaar, maar houd van alles nog een paar lepels achter om bovenop te strooien, dat staat mooier. Leg het bonenmengsel op de nachos en bestrooi met de kaas. Verkruimel wat chips en leg met de rest van het mengsel bovenop. Zet 20 minuten in de oven. Bestuif met een pietsie chilipoeder en strooi er nog wat korianderblaadjes over. Eet het met een lepel zure room of guacamole, een salsadip en een kneepje citroen of limoen.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen