Comfortfood voor in de donkere maanden. Lekker met bruine rijst of door gekookte pasta. Maak er wat salade bij.
Ingredienten
800 g knolselderij
1 ui
vers gemalen korianderzaad of 1/2 tl korianderpoeder
150 g portobella’s
zeezout naar smaak
vers gemalen peper
4 el crème fraîche
olijfolie
Porties
4 porties
Bereidingstijd
20 minuten
Voorbereidingstijd
-
Totale tijd
20 minuten
Bereiding
Pel en snipper de ui.
Verwarm de olie in een koekenpan en smoor de ui daarin op een laag vuur zacht.
Snij de knolselderij in plakken, schil de plakken en snij daarna in dobbelsteentjes.
Voeg toe aan de ui, bak even mee en voeg een scheutje water toe. Stoof in 10 á 15 minuten gaar. Breng op smaak met wat zout en koriander.
Wrijf de portabella schoon met een keukenpapiertje of met een paddenstoelborsteltje (handig) en snij in smalle reepjes.
Bak de portabella's snel in wat olie in ongeveer 10 min goudbruin. Roer de crème fraîche, zout en peper door de portobella’s en serveer naast de knolselderij.
Porties
4 porties
Bereidingstijd
20 minuten
Voorbereidingstijd
-
Totale tijd
20 minuten
Log in om producten aan je favorieten toe te voegen
Je gebruikt de verouderde browserversie Internet Explorer, deze applicatie ondersteunt deze browserversie niet. Gebruik a.u.b. een recente versie van Edge, Chrome of Firefox.