Meest gezochte producten
Weleda
Brood
Yoghurt
Kaas
Melk
olijfolie
tomaten
kefir
thee
Rijst
Sluiten

Knolselderij met portabella's

Comfortfood voor in de donkere maanden. Lekker met bruine rijst of door gekookte pasta. Maak er wat salade bij. 

  1. Knolselderij met portabella's

Ingredienten

  • 800 g knolselderij
  • 1 ui 
  • vers gemalen korianderzaad of 1/2 tl korianderpoeder
  • 150 g portobella’s
  • zeezout naar smaak
  • vers gemalen peper
  • 4 el crème fraîche
  • olijfolie

Porties

4 porties

Bereidingstijd

20 minuten

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

20 minuten

Bereiding

  1. Pel en snipper de ui. 
  2. Verwarm de olie in een koekenpan en smoor de ui daarin op een laag vuur zacht. 
  3. Snij de knolselderij in plakken, schil de plakken en snij daarna in dobbelsteentjes. 
  4. Voeg toe aan de ui, bak even mee en voeg een scheutje water toe. Stoof in 10 á 15 minuten gaar. Breng op smaak met wat zout en koriander. 
  5. Wrijf de portabella schoon met een keukenpapiertje of met een paddenstoelborsteltje (handig) en snij in smalle reepjes. 
  6. Bak de portabella's snel in wat olie in ongeveer 10 min goudbruin. Roer de crème fraîche, zout en peper door de portobella’s en serveer naast de knolselderij.

Porties

4 porties

Bereidingstijd

20 minuten

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

20 minuten

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen