Sluiten

Stoofpot van bruine bonen, boerenkool en rookworst

  1. Stoofpot van bruine bonen, boerenkool en rookworst

2 kopjes gedroogde bruine bonen, geweekt

300 g boerenkool

2 tenen knoflook

1 à 2 tl mosterd

200 g rookworst

olijfolie

Bruine bonen koken in ruim water tot ze helemaal zacht zijn. Boerenkool toevoegen. Eventueel water afgieten of toevoegen totdat het water in de pan net zo hoog staat als de groenten. Boerenkool beetgaar koken in ongeveer 10 min knoflook pellen, fijn hakken en fruiten in olie. Rookworst in plakjes snijden, toevoegen aan de knoflook en bakken op een zacht vuur tot beide licht bruin kleuren. Mosterd, knoflook en worst toevoegen aan de groenten. Lekker met aardappelpuree of een graansoort.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen