Sluiten

Appel-ananascrumble

Heerlijke appel ananas crumble uit de oven

  1. Appel-ananascrumble

250 g appels, geschild, in stukken

1/4 ananas in stukjes of 1/2 blikje ananasstukjes

1/2 el poedersuiker

snufje kaneel, uitgelekt

40 g bloem

40 g boter, in blokjes

25 g suiker


Verwarm de oven voor op 200 gradenº C. Bestrooi de stukken appel en ananas met poedersuiker en kaneel en hussel goed door elkaar. Maak een kruimeldeegje van de bloem, suiker en boter. Beboter een vuurvaste schaal. Leg de appel en ananasstukjes in de schaal. Verdeel de deegkruimels over het fruit. Bak deze crumble 25 minuten in de oven tot de bovenkant goudbruin en krokant is. Serveer warm of lauw.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen