Sluiten

Zoete aardappel met brie

Gevulde biologische zoete aardappel met kruiden en brie.

  1. Zoete aardappel met brie

4 zoete aardappels

50 g brie

6 zongedroogde tomaatjes

1/4 bosje koriander

1/2 el paprikapoeder

1 tl karwijzaad

zout en peper

Verwarm de oven op 180ºC. Halveer de aardappels en schraap met een lepel het binnenste eruit. Laat aan de zijkanten een rand van ongeveer 1 cm over. Snijd eventueel nog grote stukken van het binnenste van de aardappel klein en doe dit in een grote kom. Snijd de brie en zongedroogde tomaten in reepjes en meng deze samen door de zoete aardappels. Meng ook het paprikapoeder, het karwijzaad en de koriander erdoor en breng op smaak met peperen zout. Vul de zoete aardappels met het mengsel en zet het ongeveer 10 minuten tot 15 minuten in de oven. Ze moeten nog een beetje stevig aanvoelen. Serveer ze met notenrijst, ook lekker als onderdeel van tapas.
Tip: andere soorten kaas en kruiden zijn ook erg lekker in dit recept. Varieer zoals jij wil!

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen