Meest gezochte producten
Weleda
Brood
Kaas
Melk
Yoghurt
tomaten
olijfolie
Rijst
thee
kefir
Sluiten

Suikermaïs met korianderkwark

2 suikermaïs

200 g volle kwark

1 bosje koriander

zeezout naar smaak

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Maïs met blad in ongeveer 30 min gaar stoven in een wijde pan met 2 cm water. Let goed op dat er water in de pan blijft. Maïskorrels van met blad gestoofde kolven zijn smaakvoller. Koriander fijn hakken en mengen met kwark en zout. Bladeren van de maïskolven verwijderen en serveren met korianderkwark. Lekker met een stukje brood.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen