Sluiten

Mexicaanse salade

Salade met nachos en zure room. Lekker lunchen zo.

  1. Mexicaanse salade

1/2 krop sla

2 kopjes gekookte bruine bonen

1 ui

2 tomaten

1 el tomatenpuree

1 mespunt cayennepeper

1 klein zakje tortillachips

50 g oude kaas

2 el zure room

evt wat olijven in plakjes 

Grill voorverwarmen. Sla wassen, uit laten lekken en op borden of een platte schaal uitspreiden. Kaas raspen. Uien en tomaten klein snijden en samen met de tomatenpuree en cayennepeper door de bruine bonen roeren. Al roerende kort verwarmen op een laag vuur en in een ovenschaal scheppen. Tortillachips op de bonen verdelen. Kaas erover strooien. Bonenschotel onder de grill plaatsen totdat de kaas is gesmolten en een goudkleurig korstje heeft. Bonenschotel op de salade scheppen. Zure room op de bonen scheppen.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen