Sluiten

rozemarijnaardappelen op sla

Kruidige aardappeltjes uit de oven op frisse sla geserveerd.

  1. rozemarijnaardappelen op sla

1/2 krop sla

6 grote vastkokende aardappelen

1 takje rozemarijn of 2 tl gedroogde rozemarijn

olijfolie

zeezout

1 el mayonaise

1 el yoghurt

1 teen knoflook

vers gemalen peper


Aardappelen wassen en bijna gaar koken in de schil. Oven voorverwarmen op 180°C. Platte ovenschaal invetten met olijfolie. Aardappelen in 4 of 6 stukjes snijden, in de ovenschaal leggen en ruim beschenken met olijfolie. Rozemarijn en zout erover strooien. Aardappelen in de oven zetten en een klein halfuurtje bakken. Mayonaise, yoghurt en peper mengen. Knoflook erboven uitpersen en roeren. Sla wassen en op de borden verdelen. Aardappelen op de sla serveren met het knoflooksausje.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen