Meest gezochte producten
Weleda
Brood
Kaas
Melk
Yoghurt
tomaten
olijfolie
Rijst
thee
kefir
Sluiten

Marokkaanse tuinboonsalade

Tuinbonen in een arabisch getinte salade. Weer even iets anders op het menu. Lekker met een knapperig broodje met zoute boter.

  1. Marokkaanse tuinboonsalade

1 kilo tuinbonen

1 teen knoflook

2 el olijfolie

sap van 1/2,rasp van 1/4 citroen

1 tl paprikapoeder

1/2 tl komijnpoeder

mespunt cayennepeper

1 el vers gehakt korianderblad

6 zwarte olijven

zeezout naar smaak


Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Tuinbonen doppen en in ongeveer 15 min gaar koken. Citroen raspen met een fijne rasp. Rasp alleen het gele schilletje; het witte velletje eronder is erg bitter. Knoflook fijn hakken en samen met paprikapoeder, komijnpoeder, cayennepeper en citroen 5 à 10 min zachtjes bakken in olijfolie. Koriander fijnhakken. Olijven in ringetjes snijden. Alles door elkaar roeren. Koud serveren.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen