Meest gezochte producten
Weleda
Brood
Yoghurt
Kaas
Melk
tomaten
olijfolie
kefir
Rijst
thee
Sluiten

Andijvie-kokossoep

Een romige en tegelijkertijd frisse soep met een mooie groene lentekleur. Lekker als voedzame lunch of als voorgerechtje tijdens het avondeten!

  1. Andijvie-kokossoep

Ingrediënten

  • 1 ui
  • 3/4 liter water
  • 1 scheutje olijfolie
  • 1 krop andijvie
  • 1/2 blikje kokosmelk
  • 1 tl kerriepoeder
  • 1/4 tl cayennepeper
  • zeezout naar smaak
  • sap van 1/2 citroen

Porties

4 porties

Bereidingstijd

20 minuten

Voorbereidingstijd

5 minuten

Totale tijd

25 minuten

Bereiding

1.Snij de ui fijn en fruit in de olie.
2.Voeg het water toe en breng het aan de kook.
3.Was de andijvie en snij het in smalle reepjes.
4.Voeg de gesneden andijvie toe aan het kokende water.
5.Kook in 5 à 10 minuten gaar.
6.Pers de citroen uit.
7.Voeg het citroensap, de kokosmelk, het kerriepoeder, de cayennepeper en zout naar smaak toe.
8.Pureer tot een romig geheel.

Porties

4 porties

Bereidingstijd

20 minuten

Voorbereidingstijd

5 minuten

Totale tijd

25 minuten

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen