Meest gezochte producten
Weleda
Brood
Yoghurt
Kaas
Melk
tomaten
olijfolie
Rijst
kefir
thee
Sluiten

Andijvie-kokossoep

Een romige en tegelijkertijd frisse soep met een mooie groene lentekleur. Lekker als voedzame lunch of als voorgerechtje tijdens het avondeten!

  1. Andijvie-kokossoep

1 ui

3/4 liter water

1 scheutje olijfolie

1 krop andijvie

1/2 blikje kokosmelk

1 tl kerriepoeder

1/4 tl cayennepeper

zeezout naar smaak

sap van 1/2 citroen

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-


1.Snij de ui fijn en fruit in de olie.

2.Voeg het water toe en breng het aan de kook.

3.Was de andijvie en snij het in smalle reepjes.

4.Voeg de gesneden andijvie toe aan het kokende water.

5.Kook in 5 à 10 minuten gaar.

6.Pers de citroen uit.

7.Voeg het citroensap, de kokosmelk, het kerriepoeder, de cayennepeper en zout naar smaak toe.

8.Pureer tot een romig geheel.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen