Sluiten

Garnalen op bedje van raapstelen met mangodressing

Lente op je bordje met roze garnalen en goudgele mango.

  1. Garnalen op bedje van raapstelen met mangodressing

1 bosje raapstelen

1 mango

100 g garnalen

1 teentje knoflook

sap en rasp van 1/2 citroen

vers gemalen peper

olie om in te bakken


Raapstelen wassen, worteltjes weg snijden en over de borden verdelen. Citroen raspen met een fijne rasp en persen. Rasp alleen het gele schilletje. Het witte velletje eronder is erg bitter. Mango in de lengte langs de pit halveren. Pit verwijderen. Het vruchtvlees van beide helften over de lengte en dwars insnijden zodat er blokjes ontstaan. De blokjes van de schil af snijden en pureren met citroensap. Peper en citroenrasp toevoegen.

Knoflook pellen en in dunne plakjes snijden. Olie verwarmen. Knoflook toevoegen. Even roerbakken op een laag vuur. Garnalen toevoegen en 2 à 3 min roerbakken. Garnalen en knoflook over de raapstelen verdelen. Dressing over de garnalen schenken.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen