Sluiten

Winterpostelein met gevulde groenselderij

  1. Winterpostelein met gevulde groenselderij

1/2 zakje winterpostelein

2 stengels groenselderij

ongeveer 50 g smeerbare roomkaas

1 el. olijfolie

1 el. (appel)azijn

1/2 el. honing

1 tl. korianderzaad of 1/2 tl. korianderpoeder

Indien nodig winterpostelein wassen, uit laten lekken en op borden verdelen. Selderijstengels wassen, drogen, in stukjes van 2 cm. snijden, vullen met kaas en op de winterpostelein leggen. Olie, azijn en honing goed mengen. Dit gaat goed met een hele kleine garde. Dressing over de salade gieten. Koriander vijzelen of malen in een pepermolen en over de salade verdelen.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen