Sluiten

Boerenkoolsoep met bonen en knoflook

Vullende maaltijdsoep met boerenkool, rijst en bonen. Lekker met een stuk boerenbrood erbij. 

  1. Boerenkoolsoep met bonen en knoflook
  • 300 g boerenkool
  • 370 g gekookte bruine bonen
  • 200 g gekookte rijst
  • 200 g rookworst of gerookte tofu
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 el tomatenpuree
  • 1/2 liter groentebouillon
  • olijfolie

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

  1. Boerenkool in de bouillon in ongeveer 10 min gaar koken. 
  2. Bonen, rijst en tomatenpuree de laatste 5 min meekoken. 
  3. Knoflook boven de soep uitpersen. 
  4. Rookworst in plakjes snijden, in een paar minuten krokant bakken in olie. 
  5. Op het laatst aan de soep toevoegen.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen