Sluiten

Paprikasoep met taugé

  1. Paprikasoep met taugé

2 kleine paprika, zaadjes verwijderd, in kleine stukken

100 g taugé, gewassen, uitgelekt

50 g champignons, in schijfjes

1 kleine ui, gesnipperd

1 teentje knoflook, geperst

1 1/2 el tomatenpuree

1/2 liter (ontvette vlees)bouillon

1 takje peterselie


Smoor de stukjes paprika samen met de uien en de champignons in een beetje bouillon. Roer er de tomatenpuree doorheen. Giet de bouillon onder voortdurend roeren bij de groenten. Pers het knoflook en voeg het erbij. Voeg de taugé toe en laat goed warm worden. Proeven. Op smaak brengen met peper en zout. Versier met fijngehakte peterselie. Een heerlijke soep, zowel warm als koud.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen