Sluiten

Marokkaanse sinaasappelsalade

Een traditioneel Marokkaanse salade voor bij een tafel met mediterrane hapjes bijvoorbeeld. Je kunt er ook nog zwarte olijven en pistachenootjes op strooien voor iets meer kleur.

  1. Marokkaanse sinaasappelsalade

3 grote sinaasappels, geschild (zo ver mogelijk), in dunne plakjes, de pitjes verwijderd

2 tl oranjebloesemwater (te koop in toko’s e.d.)

2 tl poedersuiker

1/2 tl kaneel

1 takje verse munt

De sinaasappelschijven op een ronde schaal leggen. Het oranjebloesemwater erover schenken. Bestrooien met suiker en kaneel. Laten rusten in de koelkast. Voor het serveren nog wat kaneel erbij en garneren met een takje munt. Het klassieke dessert in Marokko!

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen