Sluiten

Portobella’s met spinazie

Makkelijk en smaakvol recept met gevulde portobella's!

  1. Portobella’s met spinazie
  • 2 portobella’s, zonder steeltjes
  • 225 g spinazieblaadjes, geblancheerd en gehakt, uitgeknepen
  • 100 g tomaatjes
  • 1/2 citroen, sap
  • 125 g camembert, brie of geitenkaas
  • 1 teentje knoflook
  • 1 tl gedroogde tijm
  • 2 el olijfolie
  • zout en zwarte peper, versgemalen
  1. De portobella’s in een ovenschaal leggen. 
  2. Olijfolie, citroensap, knoflook en tijm vermengen en dit over de portobella’s scheppen. 
  3. De portobella’s 10 min bakken in de oven op 180 graden. 
  4. De spinazie, tomaatjes en kaas op de portobella’s leggen, op smaak brengen met peper en zout, en vervolgens onder de voorverwarmde gril plaatsen tot de kaas is gesmolten.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen