Sluiten

Indian summer

  1. Indian summer

Koude avocadosoep

1 rijpe avocado

1/2 liter karnemelk

1 tomaat

1/2 - 1 verse groene peper of een mespunt cayennepeper

2 plakjes verse gember

1/2 bosje verse koriander of 1 tl gedroogde koriander

1 tl komijnzaad

5 dl koude groentebouillon

1 el limoen- of citroensap

1 tl zeezout

Peper, gember en koriander fijn hakken. Karnemelk, komijnzaad, gember, peper, koriander en limoen of citroensap in een blender doen en mengen tot een gladde massa. Het mengsel door een zeer fijne zeef gieten en met een lepel zoveel mogelijk vocht eruit drukken. De gezeefde vloeistof terug in de blender doen, de avocado en de bouillon toevoegen en alles opnieuw mengen. In de koelkast koud laten worden. Tomaat in kleine stukjes snijden. In soepkommen serveren. Vlak voor het opdienen de stukjes tomaat over de soep verdelen.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen