Meest gezochte producten
Weleda
Brood
Kaas
Yoghurt
Melk
tomaten
olijfolie
Rijst
thee
kefir
Sluiten

Andijviesalade bitterzoet

Het bittertje in de andijvie gaat goed samen met het zoete fruit en de knapperige noten maken het compleet

  1. Andijviesalade bitterzoet

250 g andijviestronk, het lichtgroene binnenste ervan

1/2 sinaasappel, in stukjes gesneden

1/2 appel, in dunne schijfjes (of grof geraspt)

2 el rozijnen

4 amandelen, geroosterd en grof gehakt

1 el appeldiksap

1 el room

1 tl mosterd

2 el olie

1/4 tl zout


Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Mosterd en zout door het diksap roeren en 5 min laten staan. Met een vork eerst de olie erdoor kloppen, daarna ook de room. De rozijnen minstens een 1/2 uur in dit sausje weken.

Kort voor het opdienen, de andijvie in ragfijne reepjes snijden en meteen vermengen met de slasaus. De vruchten erdoor scheppen en de amandelen eroverheen.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen