Sluiten

Gegrilde paksoi met sesam

Paksoi, Brassica rapa, is een Chinese koolsoort met frisgroen blad en sappige witte stengels. Dit recept is lekker makkelijk en erg smaakvol. Serveer bijvoorbeeld ook eens door een koude noodles-salade! 

  1. Gegrilde paksoi met sesam
  • 1 paksoi
  • 1 teentje knoflook
  • geroosterde sesamolie
  • sesamzaadjes
  • peper & zout

  1. Snij de paksoi door de helft, of in vieren. 
  2. Grill op hoog vuur in een grillpan met wat olie. 
  3. Voeg wat fijngesneden knoflook toe, peper, zout, geroosterde sesamolie en serveer met wat sesamzaadjes, eventueel wat fijngesneden chili en limoensap. 

Porties

2 porties

Bereidingstijd

5 minuten

Voorbereidingstijd

5 minuten

Totale tijd

10 minuten

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen