Sluiten

Bulgur met prei en sjalot

Bulgur met prei en sjalot

  1. Bulgur met prei en sjalot

1 kop bulgur

1/2 prei stengels, in zeer dunne ringen

3 sjalotjes, gesnipperd

125 g seitan, in kleine stukjes

1 el gehakte bieslook

1 el olijfolie

Bulgur met prei en sjalot

  1. 1 kop bulgur met 1 1/2 kop water aan de kook brengen. Enkele minuten laten koken. 
  2. Daarna 10/15 min laten wellen op een zacht vuur.
  3. Olie verhitten en gedurende een 5 min de prei bakken. 
  4. Seitan en sjalotjes toevoegen en nog enkele minuten bakken. 
  5. Groenten en seitan door de gare bulghur roeren. 
  6. Bestrooien met bieslook.

Bereidingstijd: 25 min.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen