Sluiten

Blinis met broccoli

Russische boekweitpannenkoekjes met broccoli en zure room ( garnaaltjes als optie.)

  1. Blinis met broccoli

Blinis zijn Russische boekweitpannenkoekjes. 

Ze worden daar met kaviaar gegeten.


beslag:

75 g boekweitmeel

50 g gezeefd tarwemeel

2 eierdooiers

2 eiwitten

2 dl melk

(Odin kruiden)zout

vulling:

150 g broccoli, in kleine roosjes

2 dl zure room

Russische boekweitpannenkoekjes met broccoli en zure room ( garnaaltjes als optie.)


  1. Meng meel, eierdooier, melk en zout tot een deeg. 
  2. Even laten rusten. Intussen de broccoliroosjes stomen. 
  3. Het eiwit stijfkloppen en door het beslag roeren. 
  4. Kleine pannenkoekjes bakken en die serveren met een lepeltje zure room en een tuiltje broccoli.


Tip: ook lekker met wat verse garnaaltjes erbij.

Bereidingstijd: 25 min.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen