Meest gezochte producten
Weleda
Yoghurt
Brood
Kaas
Melk
olijfolie
tomaten
kefir
thee
Rijst
Sluiten

Oosterse wraps

Lekkere wraps gevuld met kool en mango en geserveerd met een spicy dipsaus.

  1. Oosterse wraps

Ingrediënten

  • 1/2 kool
  • 1/2 rijpe mango
  • enkele eetlepels olie om in te bakken
  • 1 bakje pittige roerbak reepjes
  • 1/2 el paprikapoeder
  • 1/2 tl chillipoeder
  • 1/2 tl kerrie
  • 1/2 tl (bruine) suiker
  • peper en zout
  • 4 wraps of pannenkoeken of gebruik even geblancheerd koolblad of blaadjes ijsbergsla

Porties

2-4 porties

Bereidingstijd

30 minuten

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Bereiding

  1. Snij de kool in reepjes
  2. Schil de mango en snij die ook in reepjes. 
  3. Verhit olie in een wok en bak de roerbakreepjes kort, al omscheppend goudbruin. 
  4. Voeg de kool toe en roerbak 5 min. mee. Breng op smaak met de kruiden. 
  5. Voeg de mango toe, warm even mee.
  6. Schep het kool-mangomengsel op de wraps en rol ze op. 
  7. Geef er tomatensalsa of ssamjang (Koreaanse dipsaus) bij. 

TIP: Je kunt ook hele koolbladeren een minuutje blancheren in kokend water. Op keukenpapier uit laten lekken en daar het kool-mango mengsel in scheppen. Rol ze op in het koolblad.

Porties

2-4 porties

Bereidingstijd

30 minuten

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen