Sluiten

Krokante kerrie-kaaskoekjes

4 plakjes bladerdeeg

25 g geraspte oude kaas

1 el olijfolie

2 el bloem

1 eierdooier, los geklopt

16 ongezouten cashewnoten

kerrie

Oven voorverwarmen op 200 °C. Deegplakjes op werkvlak laten ontdooien. In kom kaas omscheppen met kerriepoeder. Twee plakjes bladerdeeg dun met olie bestrijken en kaas erover verdelen (deegranden hierbij niet vrijlaten). Andere plakjes erop leggen en beide deegstapeltjes op met bloem bestoven werkblad iets uitrollen, om kaas stevig in deeg te drukken. Bovenkant van bladerdeeg met eierdooier bestrijken en elk stapeltje in 8 rechthoekjes snijden. Deegstukjes op met bakpapier beklede bakplaat leggen en cashewnoot erin drukken. Bakplaat in midden van oven schuiven en deeg in ca 15 min goudbruin en knapperig bakken. Uit oven nemen en in 15 min laten afkoelen. Afgekoelde koekjes tot gebruik luchtdicht bewaren

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen