Sluiten

Boekweitpannenkoek met banaan en honingsaus

  1. Boekweitpannenkoek met banaan en honingsaus

Maak pannenkoekenbeslag van: 

50 g boekweitmeel 

50 g tarwemeel 

1 ei 

3 dl melk 

Voor de saus: 

4 el slagroom

2 el honing

1 banaan 

boter om in te bakken

Maak het pannenkoekbeslag. Snijd de gepelde banaan in schuine plakken. Verhit een klontje boter in een koekenpan met een antiaanbaklaag en verdeel de helft van de plakken banaan over de bodem van de pan. Schep er de helft van het beslag over. Bak de pannenkoek op middelhoog vuur 2-3 min tot de onderkant gekleurd en de bovenkant droog is. Keer de pannenkoek met behulp van een bord of een deksel, doe nog een klontje boter in de pan en laat de pannenkoek terug in de pan glijden. Plaats de pannenkoek op een bord. Bedruppel met de saus en eet warm. Lekker met wat volle (geiten)kwark.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen