Sluiten

Sinaasappelsalade met rode ui en komijn

Frisse biologische salade met sinaasappel, ui, komijn, olijven en munt

  1. Sinaasappelsalade met rode ui en komijn

3 sinaasappelen

1 kleine (rode) ui

1/2 el komijnzaad

wat grof gemalen zwarte peper

een paar blaadjes mint

10 zwarte olijven zonder pit

3 el olijfolie

een paar takjes verse koriander.

Schil de sinaasappels met een mes en snij het vruchtvlees tussen de vliesjes uit. Vang het sap op. Snij de ui in mooie reepjes. Vermeng de sinaasappels met de ui reepjes, het komijnzaad, de olijven, de mint blaadjes en de koriander. Roer de olijfolie door het sinaasappelsap met wat peper en zout en sprenkel het over de salade. Garneer met wat achtergehouden groen.

Koud serveren.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen