Sluiten

Zilverstelen met gedroogde tomaat

350 g zilversteel

2 gedroogde tomaten (in olie) in stukjes gesneden

een scheutje olijfolie

peper en zout

Was de zilverstelen en snijd ze in stukjes van 2 cm breed. Laat ze in een pan met een scheutje olie en gedroogde tomaat zachtjes gaar stoven. Maak op smaak met peper en zout. Serveer het gerecht met rijst, pasta of aardappelen en een (vegetarische) burger of gebakken gepaneerde kaasplak.

Variatie met olijven:

Voeg (knoflook)olijven en Italiaanse kruiden aan het gerecht toe voor een Italiaans tintje.

Variatie maaltijd ovenschotel: lekker en gemakkelijk!

Kook pasta of aardappels beetgaar. Stoof de zilverstelen even met olijfolie. Vet een ovenschaal in en leg er in laagjes de pasta of plakjes aardappel, zilverstelen met tomaat , olijven en geraspte kaas in. Bestrooi het geheel met geraspte kaas en zet de schotel ongeveer een half uur in een voorverwarmde oven op 200°C.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen