Sluiten

Salade met kaas en walnoten

Vullende salade met blokjes kaas, appel en noten, afgemaakt met een romige dressing.

  1. Salade met kaas en walnoten

1 kropje sla of ijsbergsla

1 peer of 1 appel, in kleine stukjes

evt 50 g waterkers of rucola sla of raapsteeltjes, in kleine stukken

evt 1/2 paprika, in kleine stukjes

2 el vers geknipte bieslook

75 g boerenkaas of geitenkaas, in blokjes

25 g walnoten

1 kopje gekookte rijst of bulgur, afgekoeld

Dressing:

2 el yoghurt en 1 el zure room of mayonaise

1/2 tl mosterd 

evt 1 teentje knoflook, geperst

peper en zout


Drapeer de blaadjes sla op de bordjes. Meng de blokjes kaas met noten, fruit, rijst of bulgur, bieslook, paprika, waterkers, rucola of raapsteeltjes. Meng de dressing en schep deze door het salademengsel. Leg de gemengde salade mooi op de bordjes met de slablaadjes en serveer met warm geroosterd brood (in blokjes gesneden) of vers afgebakken ciabatta brood.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen