Sluiten

Wortelpeterseliesoep

  1. Wortelpeterseliesoep

350 g wortelpeterselie in blokjes

2 uien, gesneden

1 teentje knoflook, gesnipperd

scheutje olie

1/2 liter water

1 bouillonblokje

1 laurierblad

peper en zout

1 tl tijm

wat peterselieblad, fijngehakt

1/4 dl slagroom

Fruit ui en knoflook in olie, voeg de stukjes wortelpeterselie toe en laat het geheel even bakken. Voeg water, bouillon en laurierblad toe en laat de groente in 15 min beetgaar koken. Voeg tijm, slagroom, peper en zout toe en laat de soep nog even koken. Voeg voor het opdienen de fijngehakte peterselie toe. Heerlijk met vers afgebakken brood met echte (kruiden)boter.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen