Sluiten

Zilverstelen met kaas

350 g zilversteel

evt 2 tomaten, in plakjes

75 g belegen kaas, geraspt

een scheutje olijfolie

peper en zout

Was de zilverstelen en snijd ze in stukjes van 2 cm breed. Laat ze in een pan met een scheutje olie en eventueel tomaat zachtjes gaar stoven. Maak op smaak met peper en zout en strooi er de geraspte kaas over. Laat de kaas een weinig smelten en serveer het gerecht met rijst, pasta of aardappelen en eventueel een (noten)sausje.

Variatie met olijven en gedroogde tomaat:

Voeg (knoflook)olijven en in reepjes gesneden gedroogde tomaat aan het gerecht toe voor een Italiaans tintje.

Variatie maaltijd ovenschotel, lekker en gemakkelijk:

Kook pasta of aardappels beetgaar. Stoof de zilverstelen even met olijfolie. Vet een ovenschaal in en leg er in laagjes de pasta of plakjes aardappel, zilverstelen, eventueel tomaat, olijven en geraspte kaas in. Bestrooi het geheel met geraspte kaas en zet de schotel ongeveer een half uur in een voorverwarmde oven op 200°C.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen