Sluiten

Sjalotten met kapucijners of bonen

200 g sjalotten, in ringen gesneden

350 g gekookte kapucijners zwarte bonen of een andere soort bonen

1 laurierblaadje

1 tl tijm

evt 1 teentje knoflook, geperst

een scheutje olijfolie

peper en zout

een scheutje azijn of witte wijn

evt 75 g feta of uitgebakken spekjes

evt 1 tot 2 el zure room

Stoof de sjalotten in olie met laurier, peper en zout en een scheutje azijn of witte wijn zachtjes in ruim 20 min zacht. Voeg tijm, knoflook en uitgelekte kapucijners of bonen toe en laat het geheel op een laag pitje goed doorwarmen. Voeg voor het opdienen eventueel verbrokkelde feta of spekjes toe en roer er de zure room door. Serveer bij aardappelpuree, rijst of een andere graansoort en een kleine salade.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen