Sluiten

Bami met tempeh

1 pakje bamigroenten

mie voor 2 personen

150 g tempeh

een scheutje olie

een scheutje sojasaus

peper en zout

1/2 tl sambal

2 el pindakaas

scheutje melk of water

1/2 tot 1 el tarwebloem.

Snijd de tempeh in kleine reepjes, bestrooi ze met peper en zout en bak ze in olie. Voeg op het laatst een scheutje sojasaus toe, schep nog een paar maal om en zet het apart. Kook ondertussen de mie gaar in ruim water met zout en giet ze af. Roerbak de bamigroenten beetgaar in olie, voeg de gebakken tempeh toe en schep het mengsel door de mie. Roer de pindakaas in een steelpannetje los met een scheutje melk of water, meng er sambal en een scheutje sojasaus door en bind dit sausje met tarwebloem. Serveer de pindasaus over de bami.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen