Sluiten

Hartige pompoenkoekjes

Hartige pompoenkoekjes met kaas en knoflook

  1. Hartige pompoenkoekjes

300 g pompoen, grof geraspt

1 ui, fijngesnipperd of grof geraspt 

evt 1 teen knoflook, geperst

1 ei, los geklopt

2 el boekweitmeel

30 g geraspte kaas naar wens

1/2 tl zout peper

1 tl korianderpoeder 

evt 1 tl gemberpoeder 

evt een handvol hazelnoten, grof gehakt

olijfolie om in te bakken

Meng de ingrediënten, behalve de olijfolie, door elkaar met een vork of met de hand. Verhit een scheutje olie in een koekenpan of in een ruime wok, leg kleine hoopjes van het mengsel in de olie en druk ze plat. Bak de platte koekjes aan beide kanten. Heerlijk krokant bijgerecht of een hartige snack voor tussendoor.

Variatie met geraspte aardappel: Meng door het mengsel naast geraspte pompoen ook geraspte rauwe aardappel.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen