Sluiten

Roergebakken andijvie met spekjes

Andijvie met spekjes uit de wok, snel klaar en lekker.

  1. Roergebakken andijvie met spekjes

1 krop andijvie, in smalle repen gesneden

150 g spekjes

2 teentjes knoflook, in plakjes gesneden

1/2 bosje stengeluitjes, in stukjes van 3 cm

2 kleine tomaten, in stukjes

peper en zout

Snelle en lekkere andijvie met spekjes wokgerecht.


  1. Bak de spekjes uit in een grote wok of braadpan en voeg er de knoflook aan toe. 
  2. Voeg bosuitjes en beetje bij beetje de andijviereepjes toe. 
  3. Bak of stoof dit tot de groente geslonken is. Voeg tomatenstukjes toe, laat ze even meebakken en maak het geheel op smaak met peper en zout. 


Serveer dit gerecht bij rijst of gebakken aardappeltjes en een (vega)burger.

Bereidingstijd: 25 min.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen