Sluiten

Kerriesoep met stengeluitje

  1. Kerriesoep met stengeluitje

1 bosje stengelui, heel fijn gesneden

scheutje olie

2 knoflooktenen, fijn gesneden

1 groentebouillonblokje

2 tl kerrie

5 dl water

een handvol vermicelli (of pasta)

evt soepballetjes of soepvlees

peper en zout

1 geroosterde boterham, in blokjes

Bak de knoflook met kerrie even in olie en voeg het water met bouillonblokje toe. Breng dit aan de kook en voeg de vermicelli en naar wens soepballetjes of soepvlees toe. Voeg als de vermicelli gaar is de fijngesneden stengelui toe. Laat deze 3 tot 5 min meekoken en maak op smaak met peper en zout. Strooi er krokante blokjes geroosterd brood op en serveer direct.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen