Sluiten

Gebakken worteltjes met frisse saus

400 g wortel, in stukjes

zonnebloemolie

1 tl sesamolie

peper en zout

peterselie

Saus:

3 el notenmoes of geroosterde noten, grof gehakt

1 dl volle yoghurt

1 dl volle kwark

1 el olijfolie

peper en zout

2 tenen knoflook, geperst

3 el peterselie, stengeluitje, basilicum en of koriander, fijngehakt

Kook de groente ongeveer 5 min in water met een snufje zout beetgaar en laat ze uitlekken. Roerbak ze daarna 5 min in zonnebloemolie met sesamolie. Klop de ingrediënten voor de saus door elkaar en serveer de gebakken groenten met de frisse saus. Lekker met bulgur of (nieuwe) aardappelen

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen