Sluiten

Courgette met pesto en geitenkaas

  1. Courgette met pesto en geitenkaas

300 g courgette

1 flinke ui

1 of 2 tenen knoflook

1/2 tl Provençaalse kruiden

peper en zout

scheutje olijfolie

2 el pesto

4 el zachte geitenkaas

1 el pijnboompitjes

Snijd de courgette in plakjes van 1 cm. Grill de courgetteschijfjes in een grillpan tot ze mooie grillstreepjes hebben. Snijd ondertussen de ui in ringen van 1/2 cm dik. Snijd de knoflook in dunne plakjes. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan en bak ui en knoflook snel lichtbruin. Voeg gegrilde courgettes toe. Strooi kruiden, zout en peper erover en laat in ongeveer 5 min op een laag pitje verder gaar worden. Schep er pesto en zachte geitenkaas (of feta) door en serveer met even geroosterde pijnboompitten.  Een snel en gemakkelijk gerecht dat lekker is met geroosterd brood, of bijvoorbeeld met rijst of pasta en een kleine salade.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen