Sluiten

Tuinbonensalade

tuinbonen, gedopt en gekookt

300 g vastkokende aardappelen, beetgaar gekookt

2 el mayonaise

2 el yoghurt

1 el citroensap

peper en zout

verse dille

1 blaadje salie

1 bosuitje of 1/2 paprika, fijngesneden evt een aantal blaadjes (rucola)sla

Snijd de aardappelen in blokjes en meng ze door de gekookte tuinbonen. Knip de salie en dille heel fijn. Meng de mayonaise, yoghurt, citroensap, peper en zout, dille en salie. Schep de dressing door de aardappelstukjes, paprika of ui en tuinbonen. Laat de salade een kwartiertje staan alvorens deze op te dienen. Serveer naar wens op een bedje van (rucola)slablaadjes.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen