Sluiten

Linzen-kaaskoekjes met tuinkruiden

150 g gekookte linzen

50 g geraspte kaas

1 ei, los geklopt

2 el yoghurt, room of kwark

150 tot 200 g gekookte aardappelen

50 g ui, gesnipperd en gefruit

verse tuinkruiden, bijv peterselie fijngehakt

50 g broodkruimels

peper en kruidenzout evt 1 tl kerriepoeder

paneermeel

olie om in te bakken

Stamp de aardappelen fijn en roer er de overige ingrediënten behalve het paneermeel en olie door. Meng de ingrediënten tot een stevige massa en vorm er ongeveer 8 (2 p) of 16 (4 p) platte koekjes van. Wentel de koekjes door het paneermeel en bak ze in een koekenpan in olie aan beide kanten mooi bruin. Heerlijk bij gestoofde groenten of bij een salade.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen