Sluiten

Spitskoolsalade met paprika

  1. Spitskoolsalade met paprika

150 g spitskool, in smalle reepjes gesneden

1/2 paprika, in reepjes gesneden

1 of 2 tomaten, in stukjes gesneden

1 stengeluitje, in fijne ringen gesneden

evt 1 stengel bosknoflook, fijngesneden

100 g mozzarella of schapenkaas, in stukjes

een aantal gekruide olijven

1 el pijnboompitten, licht geroosterd

Dressing:

Een scheutje olijfolie

scheutje sinaasappelsap en/of citroensap

1 tl pesto of 1 tl mosterd

peper en zout

een paar blaadjes dragon, peterselie of basilicum, fijn geknipt


Meng de spitskool, paprika, tomaat, stengelui, evt bosknoflook en olijven door elkaar. Klop de dressing en schep deze door de salade. Laat de dressing minimaal een kwartier intrekken. Schep de stukjes kaas en de pijnboompitten er door en serveer.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen