Sluiten

Pasta met raapstelen en fenegriekkaas

Snelle pastamaaltijd met raapsteeltjes en nootachtige fenegriekkaas. Een topper voor na je werk- of schooldag.

  1. Pasta met raapstelen en fenegriekkaas

pasta voor 2 personen

1 bosje raapstelen

1 ui

2 tenen knoflook

een scheutje olijfolie

1 dl tomatensaus

3 el tomatenpuree en een scheutje water

2 gepelde tomaten

6 olijven, zonder pit

80 tot 100 g fenegriekkaas

1 tl Italiaanse kruiden

evt meel of maïzena als bindmiddel


Was de raapsteeltjes en snijd ze in korte stukjes of smalle reepjes. Hak de ui en knoflook fijn. Fruit de ui met de knoflook in olie en voeg er de raapsteeltjes en Italiaanse kruiden bij. Laat de groente slinken en voeg de olijven, dan de tomatenpuree met het water en de in stukjes gesneden tomaat toe. Kook ondertussen de pasta beetgaar. Eventueel kun je de saus nog wat binden met meel of maïzena. Dien de pasta op met de saus en rasp de kaas erover.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen