Sluiten

Komkommer-yoghurtsalade

komkommer-yoghurtsalade met citroen, knoflook, munt en dille

  1. Komkommer-yoghurtsalade

1 kleine komkommer
1,5 dl volle yoghurt of 1 dl yoghurt en 1/2 dl kwark

peper en zout

1 el olijfolie

1/2 el azijn of citroensap

naar wens 1 of 2 tenen knoflook, geperst

evt een aantal olijven zonder pit

evt een aantal muntblaadjes en/of takjes dille, fijn geknipt

Leg de komkommer van tevoren op een koele plek, zodat u een echt frisse salade krijgt. Schil de komkommer en snijd deze in kleine stukjes. Meng yoghurt, (kwark), olie, azijn of citroensap, peper, zout, munt, dille, knoflook en in stukjes gesneden olijven door elkaar en schep dit door de komkommerstukjes. Serveer meteen. Erg goed te combineren met een pittig gekruid peulvruchten-, kaas of vleesgerecht.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen