Sluiten

Frambozenijs

Niks lekkerder dan zelfgemaakt sorbetijs van frambozen. 

  1. Frambozenijs

Ingrediënten

  • 250 g frambozen of diepgevroren frambozen
  • 50 g agavesiroop of suiker
  • 25 ml crème de cassis
  • 4 el grapefruitsap
  • slagroom
  • verse munt

Benodigdheden

  • keukenmachine, blender of staafmixer

Bereiding

  1. Pureer de frambozen met de agavesiroop of suiker. 
  2. Mix de crème de cassis en het grapefruitsap in de keukenmachine. Klop nog circa een minuut tot een luchtig sorbetijs ontstaat. 
  3. Bewaar het ijs tot gebruik in de diepvries. 
  4. Serveren met verse frambozen.

Porties

6 porties

Bereidingstijd

20 minuten

Voorbereidingstijd

10 minuten

Totale tijd

30 minuten

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen