Sluiten

Cake met banaan en chocolade

  1. Cake met banaan en chocolade

250 g cake mix of zelfrijzend bakmeel

2 tot 3 eieren

200 g suiker

150 g zachte boter

snufje zout

2 bananen

150 g chocolade

50 g gemalen amandelen

Mix boter en suiker romig en voeg er eieren en meel aan toe. Mix tot een mooi beslag ontstaat. Snijd de bananen in plakjes en smelt de chocolade au-bain-marie (in een schaaltje in een pannetje heet water). Meng door de helft van het cakebeslag de gesmolten chocolade. Giet een laagje geel cakebeslag in een ingevette cakevorm en leg daarop de plakjes banaan. Giet hier bovenop een laagje bruin beslag. Bestrooi met de helft van de gemalen amandelen. Giet het overige gele en bruine beslag hierover en strooi de rest van de amandelen hierop. Druk de gemalen amandelen met een vork even onder de oppervlakte van het beslag. Bak de cake in ongeveer 50- 60 min in een voorverwarmde oven op 220 °C.

Porties

-

Bereidingstijd

-

Voorbereidingstijd

-

Totale tijd

-

Winkelmand

Je winkelmand is leeg.

Bestellen